Amöban äter upp min hjärna

Om ni undrar varför jag har uppdaterat lite dåligt den här veckan så har jag faktiskt en bra ursäkt...  Denna vecka ska det bli bättre!

*Suck*

Vissa människor vill man bara skjuta! Varför köpa en lott om du inte vill ha dem 27 miljonerna du vann varför?


Du kunde väll typ ge dem till mig? Skänkt de till välgörenhet? Köpa 54 miljoner tuggummi? nej nej.... du vill vara lite speciell.. och nu kommer du hamna på något unket pensionärshem där ingen besöker dig, höjdpunkten på dagen är när den blekfeta sjuksköterskan kommer och matar dig med babypuré... Ditt val, vem vill ha en Playboy Mantion när man kan ha babypuré?


Man lär sig av andras misstag.

En bekant till mig hade ett klistermärke på baksidan av sin Ipod.  Idag så bestämmde hon att hon hade tröttnat på de och tänkte "nej fan jag tar bort de"  När hon ryckte bort det bort så det blev inte helt oväntat lite klister kvar så hon tog sin hjärna till användning och tänkte... "Hmmpft" " Ja! De går ju bort med tvål och varmtvatten!"  och  så kör in hela skiten i vattenkranen... Smart, Smart!

Och till er dumbasses där ute, nej... Ipodar är inte vattentäta... Och ja den gick sönder.

Vill bara förstärka att allt detta har hänt på riktigt!


En kantig och lite vass sten är mums för en ko med klåda



image14


Ales stenar på Österlen fruktas att vittra sönder på grund av att kor med klåda skrapar sig mot stenarna. "En kantig och lite vass sten är mums för en ko med klåda"  Helt otroligt, de lyckas göra en spyfärdig och aldrig mer vilja röra en sten på vad är de... Typ 10 ord?  

"Så här får det inte vara!"  Säger Nils-Axel Mörner som är geolog i artikeln och jämför kornas vandalisering på stenarna med att någon klottrar ner Stockholms slott och hugger yxor i det. Jo bra liknelse, way you go!



Som tur är han betonar också att han "Han tror inte korna har onda avsikter "

Men lägg märket till att han är inte säker... de kan vara onda.. akta dig!


Jag Vill Sova!

Efter fem timmars sömn på en natt har jag kommit fram till att man är alltid trött..  Det alltid finns någon jävla anledning att vara trött... De flesta av anledningarna suger, men ändå lyckas vi lura oss själva med dem. Ska nämna som jag har hört under denna veckas gång:


  • Varit aktiv hela dagen
  • Inte gjort någonting på hela dagen
  • Ätit för mycket
  • Ätit för lite
  • Sovit för lite
  • Sovit för mycket

 Lyssna på oss! Vi blir till och med trött av att sova! Jag menar va!? Finns det något som inte gör en trött igentligen?  


Dagens Engelsklektion

image10

Dangerous sausage


Nollning:1

Ni kanske har läst något om min nollning, inte på min blogg, men i tidningarna.. Men den storyn den suger... Sorry "Anna" men din historia saknar action, humor, den saknar allt! Därför ska jag ge lite inside storys från norra reals nollning.


Jag vimlar runt i Hagaparken, lite små lullig, minst sagt.. Jag beger mig mot en liten folkklunga där de står 3-4 personer och pratar. Jag står och småpratar med dem i några minuter tills vi kommer in på ämnet sex.

 Ludvigs fyllehumor tänker då, nu ska jag vara lite rolig, men jag misslyckas något så helt totalt, men ger inte upp, utan säger med ett stenseriöst ansikte:

-      Nej men grejen är att jag tänder på blod och öppna sår...

 Jag möts av åtta ögon som glor på mig så hårt att jag vill sjunka ner genom marken. Precis när jag ska droppa bomben och säga att det var ett skämt avbryts jag att någon skriker

-          Polisen kommer! spring!

Jag skenar iväg. Springer som en iller. När jag har sprungit ungefär 50 meter... I Ludvigs huvud:

Haha! fan, roligt skämt jag drog där borta...

Knatar hemåt och vaknar dagen därpå när jag sitter och käkar frukost och tänker på den gångna dagen:


Jag ser mig själv komma lite halv schleten, skit full och allmänt borta, till 3 kompisar, säga att jag tänder på blod och när de kollar snett på mig springer jag därifrån... Vilken jävla idiot jag är.. Suck..